Veiksmīgs solis uz sportisku nākotni: Allažu pamatskola saņem 5000 EUR finansējumu sporta dzīves uzlabošanai

Pēc biedrības “Latvijas Olimpiskās komiteja” iniciatīvas, VAS “Latvijas Loto” sadarbībā ar LOK ir izstrādājusi koncepciju valsts mēroga izložu organizēšanai, kuras mērķis ir sniegt noteiktu sabiedrisko labumu – finansiāli atbalstīt sporta dzīves veicināšanu Latvijas izglītības iestādēs, atbalstot iniciatīvu “Sporto visa klase”.

27. janvārī notikušajā izlozē Allažu pamatskola vinnēja 5000 EUR. No LOK esam saņēmuši skolu atlases protokolu par finisējuma piešķiršanu Allažu pamatskolai.

 Neliels ieskats vēsturē

2023.gadā skolā iesniedza Latvijas Olimpiskajā komitejā projekta pieteikumu iniciatīvā “Sporto visa klase”. Projekta termiņš ir pieci gadi, tajā piedalās klases kolektīvs vecumā līdz 6.klasei. Skolas administrācija, sadarbībā ar skolas pedagogiem, projekta nepārtrauktības nodrošināšanai, nolēma pieteikt dalībai projektā 2. klasi. Lai piedalītos projektā “Sporto visa klase”   ik gadu pieteikums jāatjauno, ko arī izdarījām.

Un atkal mums veicas!  Jau otro gadu pēc kārtas mums ir tā veiksme, izlozes rezultātā saņemt LOK finansējumu.

Gribam uzsvērt 3.klases vecāku ieinteresētību un atbalstu īstenojot šo projektu, jo vecāki ir iegādājušies visas klases skolēniem vienādus krekliņus, snieguši morālu atbalstu bērniem un pedagogiem, priecājas par bērnu dalību projektā, par saņemto finansējumu. Paldies, ka esiet tik atbalstoši!