Allažu pirmsskolā noslēgusies labdarības akcija Piepildīt kāda bērna sapni Ukrainā

Allažu pirmsskolā noslēgusies labdarības akcija Piepildīt kāda bērna sapni Ukrainā.

Pavasarī pirmsskolēni Allažos audzēja stādus, lai ienākumus ziedotu Ukrainas bērniem. Saziņā ar labdarības organizāciju ziedot.lv noskaidrojām, ka palīdzību Ukrainā gaida vairāki bērnudārzi. Vasaras sākumā par labdarības pasākumā Stādu tirdziņš saziedotajiem 518,08 eiro Jemiļčano bērnudārzam “Veselka” Žitomiras apgabalā tika iegādāti dažādi mūzikas instrumenti. Ukrainā tika nogādātas ermoņikas, mazais akordeons, bungas, tamburīni, ģitāra, vijole, toņa zvaniņi, ritma kociņi, marakasi, blokflautas, stabulītes, mikrofons, sitamais instruments trīsstūris un citi.  Mums visiem kopā izdevās realizēt labdarības akcijas mērķi – piepildīt kāda bērna sapni Ukrainā. Šoreiz piepildījām ukraiņu bērnu sapņus par muzicēšanu.

Akcija norisinājās sadarbībā ar labdarības organizācijas ziedot.lv pārstāvi Oksanu Maksimoviču. Viņa pauda gandarījumu par realizēto labdarības iniciatīvu un atbalstu Ukrainai. Turpinājumā viņa ar pārliecību piebilda, ka sagādātie mūzikas instrumenti un galda spēles ir ļoti nozīmīga dāvana ukraiņu bērniem.

Saņēmām sirsnīgu video uzrunu un muzikālu sveicienu no Jemiļčano bērnudārza “Veselka” bērniem un vadītājas. Tajā viņi pateicas Latvijas cilvēkiem par sagādāto dāvinājumu un par neizsīkstošu atbalstu Ukrainai, novēlot bērniem Latvijā, Ukrainā un visā pasaulē veselību un mieru!

Izsakām lielu pateicību Allažu pirmsskolas bērnu vecākiem, vecvecākiem, draugiem – ikvienam, par iespēju piepildīt kāda bērna sapni Ukrainā.

Lepojamies ar savu labo darbu! Un, lai tas sniedz iedvesmu arī citiem. Tas parāda mūsu cilvēcību un ticību Ukrainas uzvarai.

Sagatavoja

Jana Baranovska,

dirrektores vietniece pirmsskolas izglītības jomā