Aizvadīta Ziemas sporta diena Allažu pamatskolas pirmsskolas izglītības grupās

10.februārī Allažu pamatskolas pirmsskolas grupās valdīja sportiska gaisotne. Svinīgā ceremonijā tika atklāta Ziemas sporta diena. Sportiskais rīts mūs priecēja ar tikko uzsnigušo sniegu un spožiem saules stariem. Bērniem izdevās baudīt sniegotus ziemas priekus!

Visu grupu mazie sportisti iepazina dažādas ziemas sporta aktivitātes. Piedalīties, startēt un pārbaudīt spēkus varēja dažādās disciplīnās. Patiess prieks bija par ragaviņu ātrumsacensībām, par veiklo sniega lāpstu čiekuru stafetē, par bumbiņu mešanu mērķī un atsperīgo soli, lecot pa vingrošanas riņķiem. Bērniem īpašs prieks un pārsteigums bija par sniega kūkas veidošanu un dekorēšanu – krāsošanu ar guaša krāsām.

Lai sporta diena izdotos, par godīgas spēles likumu ievērošanu rūpējās tiesneši un brīvprātīgie – skolotājas un skolotāju palīgi.

Visi bija uzvarētāji. Valdīja prieks par aktīvi pavadīto laiku. Noslēgumā katrs dalībnieks ieguva veicināšanas balvu – Ziemas sporta dienas 2023. sertifikātu un ziemas sporta veidu uzlīmju komplektu.

Liels paldies skolotājai Megijai Jaškulei un Izei Bērziņai par ziemas sporta dienas organizēšanu, sarūpētajām balvām, skolotājām un skolotāju palīgiem par atbalstu, lai svētki izdotos.

Būsim veseli!

Informāciju sagatavoja

Jana Baranovska